17 Ekim 2018 Çarşamba

BU BLOG NE HAKKINDA?



Blogumuz ne hakkında, kimlerin eseri, fikir babası kim?

Bu blog ben yani -Muhammed Mehdi Kızıl- ve arkadaşım -Mertcan Tabak-'ın eseridir. Fikir babası ise Türkçe öğretmenimiz -TEVFİK- HOCA'DIR. Bizim yazdığımız kitap eleştirilerini internette bir blog kurup yayınlayabileceğimizi söylemişti ve bu fikir bizim hoşumuza gitti. Bu fikri hayata geçirmeyi düşündük.

Bu blog ne hakkında olacak?

1-Kitap eleştiri ve önerilerimiz;
Okuduğumuz kitapların ne hakkında olduklarını, kaç sayfa olduklarını ne hakkında olduklarını kısacası haklarında var olan her şeyi yazmaya çalışacağız. Tabii ki bu yazıları yazarken objektif olacağız, olanları olduğu gibi yazıp tarafsız bir izlenim vereceğiz. Spoiler olabileceğinden dolayı okurların dikkat etmesi gerekebilen bir durumdur.

2-Film inceleme ve önerileri;
İzlediğimiz,vizyondaki ve vizyona girecek olan filmlerin incelemelerin nasıl olduklarını hakkında varsa teorilerimizi yoksa verilen bilgileri tam olarak yazmaya çalışacağız. Böylece internette karışık olarak verilen, filmin o seyir kalitesini almamış incelemelerle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

3-Oyun inceleme ve önerileri;
Oyunlar dünyasına da bir el atıp bu sektöre de gireceğiz. Zaten genç kitleyi hedefleyen bir blog olduğumuzdan dolayı, oyun kısmına da ihtiyaç duyuyoruz. Oyunlar hakkında bilgiler, çıkış tarihleri gibi önemli bilgileri blog sayesinde yakalamış olacaksınız. Kitap bölümümüzde dediğimiz gibi, oyunlarda da objektif olup (Ubisoft'tan iyi oyun çıkmaz, benim bilgisayarım kaldırmıyor millet de oynamasın) gibi bir anlayış gütmeyeceğiz.

4-LGS içerikleri;
Ben ve arkadaşım birkaç ay sonra lgs'ye gireceğiz ve 8.sınıfız bu yüzden (aktif lgs bilgileri, 8.sınıf zorlayıcı ödevlerinin çözümleri ve en iyi çalışma ortamı, düzeni gibi içerikler) paylaşacağız.

BU BLOG'U OKUMAK SİZE NE KAZANDIRACAK;

İlk olarak ve enn önemlisi Hem de bu iki genç blog yazarlarına destek vermiş olacaksınız hem genel kültür bilgileri edinmiş olacaksınız ve zorlandığınız ödevlerde yardım almış olacaksınız.

YAZANLAR

-MUHAMMED MEHDİ KIZIL
-MERTCAN TABAK

Paylaş:

0 Yorum "BU BLOG NE HAKKINDA?"

Yorum Gönder